Experiència

A Maison Carne hem volgut traslladar el treball de les antigues carnisseries al restaurant, amb una decoració única que combina el plaer gastronòmic i visual.L.

GANIVETS

A cada taula trobaràs ganivets especialitzats en el tall de carn, de l'empresa catalana Pallarès Solsona, que els fabrica un a un artesanalment. El mànec és de fusta de boix i el seu tall és de gran qualitat per aconseguir un tall perfecte.

TAULES

Les taules són de fusta o de marbre blanc, de l'estil de les antigues carnisseries, i estan equipades amb un calaix on trobaràs els coberts, les tovalloles i els condiments per a la carn.

Reserva taula

FORN DE CARBÓ

Els nostres xuletons es cuinen en un forn de brases Josper, que garanteixen un sabor i una sucositat únics. A la taula, disposem una petita graella Josper perquè cada comensal pugui acabar de cuinar la carn al punt que més li agradi.

TOVALLONS

Els tovallons estan inspirats en els antics draps de carnisser, fets especialment per a nosaltres.

GOTS

Els nostres gots per a l'aigua són artesanals i estan fets a partir d'ampolles de vi reciclades, per dues empreses franceses, Culo i Glo Up, compromeses amb el medi ambient.

MAISON CARNE BARCELONA

Carrer de Mallorca, 204, 08036 Barcelona


maisoncarnebcn@gmail.com


+34 934 60 97 45

Horaris: 

Dimarts a Dissabte

13:00h - 17:00h

20:00h - 22:30h

Reserva taula

MAISON CARNE GIRONA

Plaça del Marquès de Camps, 8, 17002 Girona


maisoncarnegirona@gmail.com


+34 872 041 285

Horaris: 

Dimarts a Dissabte

13:00h - 16:00h

20:30h - 23:00h

Reserva taula

haz tu reserva hoy aquí

Contacta'ns